Hinnasto

Koirapalveluiden täydellinen hinnasto löytyy ajanvarauksen yhteydestä. Hevospalveluista tässä esimerkkejä, kysy Lauralta tarkemmin! Luennoista ja ratsastuskoulun tuntituurauksista kysy tarjousta.

Trimmaus ja koirahieronta

Tässä vain muutamia esimerkkejä, ajanvarausjärjestelmästä löydät kaikki hintamme ja palvelumme. Kaikki trimmauspalvelut sisältävät pesun ja kynsienleikkuun. Osalle roduista teemme myös näyttelytrimmauksia. Kaikki hinnat sis. ALV 24%. Maksuvälineenä käy käteisen lisäksi MobilePay ja yleiset pankki- ja luottokortit.

Kynsienleikkuu12€
Pesu lyhytkarvaiselle minikokoiselle koiralle40€
Lyhyeksi muotoilu pienikokoiselle koiralle75€
Nypintä ohutturkkiselle pienikokoiselle koiralle85€
Koiran hieronta 45min45€
TRIMMAUS- JA HIERONTAHINNASTO

Ratsutus ja valmennus

Hevosen koulutus (ratsutus, maastakäsin työskentely) hevosen omalla tallilla, Pirkanmaalla, tai täysihoitopaikalla Lauran luona Valkeakoskella. Lauran pituus on 178cm ja paino 60kg, joten hän voi ratsuttaa suurinta osaa poneista ja hevosista ja pikkuponen kanssa tehdään yhteistyötä Veeran kanssa, joka on vain 160cm pitkä.

Ajanvaraus ratsutukseen ja valmennustunneille yhteydenoton kautta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%, yli 20km matkoista per suunta veloitetaan matkakulut 0,43€/km. Maksuvälineenä käy käteisen lisäksi yleiset pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Hevosen koulutus (n. 45min/kerta)45€
Yksityistunti 60min60€
Paritunti 60min/2hlö/€ per hlö40€
Yksityistunti 45min45€
Paritunti 45min/2hlö/€ per hlö30€
Tunti minun hevosilla+15€
RATSUTUS- JA VALMENNUSHINNASTO

“Oikein erinomaisen mukava paikka ja hyvä jälki. Koirakin tykkäsi trimmausnyppimisestä, niin että olisi jäänyt vaikka asumaan taloon.”

— Trimmausasiakas Janne ja koiransa Ruuti